A

HATI KENA SADO
Terima kasih kerana sudi singgah .
My Site
Facebook Twitter Tumblr Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS DBOARD NEWER OLDER

mini stationery giveaway by mirzasyazwina
Saturday, July 15, 2017 - Permalink - 0 Comments

Klik SINI untuk join.





Thanks for reading

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2
Thursday, July 13, 2017 - Permalink - 2 Comments

Klik Sini untuk join. 


Thanks for reading

Mini Giveaway : Duit Raya



Klik SINI untuk join :D 

Thanks for reading

Angan-angan
Thursday, October 27, 2016 - Permalink - 0 Comments

Daripada angan2 , ia berubah menjadi satu impian. Dari impian itu kita sertakan usaha tanpa lelah untuk menggapainyaa. So, berangan itu tidak salah namun perlu disertakan dengan usaha yang gigih. Mencuba itu kunci utama untuk terus maju ke hadapan.

We will never success if we afraid to try something new.
Huhu.

In conclusion, berangan itu ialah langkah pertama perjalanan seseorang untuk menuju kejayaan .

*pstt !! Jangan nak lebih berangan pula, nanti jadi macam angan2 mat jenin. Apapun tadapat. huhuhu.

sekian
#CoretanpelajarKmpp
-NikNadiaSyamimiBtMat
Goodnight and Assalamualaikum


Thanks for reading

Rapuh
Tuesday, October 25, 2016 - Permalink - 0 Comments

Hari-hari aku nangis , hanya kerana mulut manusia.
Cuba untuk bersabar,
namun sampai bilakah mampu aku bertahan ?

Mungkinkah suatu hari nanti hati ini akan menjadi sekeras batu ?'Menjadi kebal dengan mulut manusia ?

Entahlaj, masa yang menentukan segalanyaaa.


Thanks for reading

After few months
Saturday, August 27, 2016 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum.

I have been here , at Kmpp for three months I think. Memacam perkara yang berlaku. Disini lah aku kenal, true friends. Aku kenal siapa kawan dan siapa lawan. Dah datang sini baru tahu rupanya manusia ni banyak ragamnya. Satu satu perangai yang nak kena handle. I need to survive for few month at this college. Mampukah aku ??  Hmmm... Bertabahlah Nadia.

Emm btw, next week ada Ujian Pertengahan Semester . Subject Fizik dah selesai. Ergh malas nak ingat subjek tu . Haha. Next week subject Math, Chemistry and Computer science. Harap dapat dapat dengan cemerlang lah. Aamiin.

Rindu nak aktif berblog sebenarnya, tapi masa tidak mengizinkan. Jadual padat. Doakan Yaa makin bijak mengurus masa disini. Akhir kata, selamat malam. Assalamualaikum.


Thanks for reading

People made mistakes.
Sunday, August 21, 2016 - Permalink - 0 Comments

Nobody's perfect.
Everyone made mistakes.
Me, the person who always didn't think twice before doing something. But then, I regret it. I don't know how to avoid from those bad habit.

I made mistakes. I need to fix it. I need to tell the truth. Be courage to say "Yes, I did this.."

Good job Nadia, you have be a courage girl. Please, don't do it anymore in future.


Thanks for reading




Le'Boss

Hello Sweetie! you came to my blog! The place where I keep my memories I hope you enjoy the journey through my adventures
Purple Guest

Wish List

IPHONE
Camera
My Own Laptop
Someone To LOve
Tabung Simpanan

Follow Here

Credit

Template by Siti
Owner is Nadia Syamimi